La terrassenca Mireia Comas, coneguda per capturar “El Petó Casteller”, estrena la primera exposició fotogràfica castellera que inclou imatges de nervis, esforç i passió.

El nom de l’exposició ens parla de l’essència, de la seva filosofia “Els Castells no són de Princeses” perquè els castells que es veuen reflectits a les imatges parlen de força, d’equilibri, de valor i de seny, uns valors que ja apareixien al poema de Josep Anselm Clavé que descrivia la cultura castellera.

L’exposició és una porta oberta al món casteller, però també als valors i a la manera de ser i de fer del poble català.

En definitiva, una presentació no només d’una tradició, perquè l’objectiu és que darrere d’aquestes primeres exposicions en vinguin d’altres encara més llunyanes, convertint-se en una plataforma per donar a conèixer al món sencer una terra, un país, la nostra Catalunya.

La inauguració va ser aquest dijous dia 8 de març al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès a dos quarts de vuit de la tarda. Fins l’1 d’abril, es podrà gaudir d’un bon tast de la mostra.