Els Castellers de Vilafranca descarreguen la segona Td8 de la temporada i ho rematen amb tres castells de gamma extra més
Td8 Reus 2017

Els Castellers de Vilafranca van completar una diada excel·lent el passat dissabte durant la diada castellera del Mercadal a Reus. Els Verds van descarregar la segona torre de vuit sense folre de la temporada, després que els quedés en carregada fa pocs dies a Tarragona. La de dissabte és la vuitena ‘bèstia indomable’ que completen els vilafranquins en la seva història. De fet, a part dels Verds, només l’ha aconseguit descarregar un cop la Colla Joves de Valls.

 

 

Els Castellers de Vilafranca van completar l’actuació amb tres castells de Gamma Extra: el 3d9 amb folre i l’agulla, la Td9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles. Aquesta és una de les millors actuacions que els Verds han fet aquesta temporada.

 

 

El proper gran objectiu dels Verds és Tots Sants, on tenen la intenció de portar-hi castells de màxima dificultat.