Els vilafranquins tenen la intenció de fer el seu primer castell de deu a Vilanova, tal com ja van fer l’any passat
3de10fm Vilanova 2016 1

 

 

Els Castellers de Vilafranca volen portar a plaça el primer castell de deu de la seva temporada. Com ja van fer l’any passat, els vilafranquinstenen la intenció de descarregar el 3d10fm a Vilanova, un castell que, fins l’any passat, no s’havia descarregat mai abans de Sant Fèlix. El dels Verds és un repte important i per fer-lo possible necessitaran ser molts a l’assaig especial d’aquest divendresa Cal Figarot i a la mateixa diada de dissabte a la tarda.

Els Castellers de Vilafranca es plantegen acompanyar el castell de deu amb dos gammes extra més: probablement, un castell amb agulla i la Td9fm. Tot i això, l’assaig de divendres acabarà de perfilar la resta de l’actuació.

L’assaig de divendres, precisament, serà un assaig especial de castells de deu pisos i en el qual el cap de colla dels Castellers de Vilafranca fa una crida a tothom per omplir Cal Figarot: “hem de ser molts per poder fer una bona prova de 3d10fm i afrontar-lo amb garanties. Demanemun últim sprint, just abans d’una setmana de vacances castelleres.” En acabar l’assaig, hi haurà hamburgueses per a tothom i se sortejaran tres lots de vins de la DO Penedès.

L’actuació començarà a les sis de la tarda a la Plaça de la Vila de Vilanova, acompanyats dels amfitrions Bordegassos de Vilanova i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els autobusos sortiran de Cal Figarot a les cinc i la cercavila a les 17:30h, des de la Plaça de les Casernes.