Els vilafranquins volen tornar a portar el 3d9fa i la Td9fm

Altafulla

 

 

Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de tornar a fer el 3d9fa i la Td9fm en una mateixa diada com ja van fer al Pati de Valls fa unes setmanes. Tot i la caiguda del 4d9 sense folre de la setmana passada, els vilafranquins afronten la diada d’Altafulla amb objectius ambiciosos. Per portar a plaça aquests dos castells, hauran de fer un bon assaig especial el divendres al vespre, on també volen fer els peus dels castells de deu pisos.

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran conjuntament amb els Castellers d’Altafulla, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella des Xiquets de Valls. La diada començarà a les 18:00h i els autocars sortiran de Cal Figarot a les 17:00h. A més a més, dels dos castells de gamma extra, els Castellers de Vilafranca faran un castell de nou.