Els vilafranquins volen consolidar els castells de nou per afrontar un juliol ple de reptes

 fires 096

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran a Barberà del Vallès, aquest diumenge a la tarda. Els Verds participaran a la diada de la Festa Major de la població vallesana, conjuntament amb els Castellers de Sabadell i els Xics de Granollers. L’actuació començarà a les 18:30h i els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de consolidar els castells que ja han estrenat aquest any per començar el juliol amb bon peu. Els Verds volen portar dos castells de nou a Barberà, però dependrà de la quantitat de castellers que vagin a la diada. Els autobusos dels vilafranquins sortiran de Cal Figarot a les 17:00h.

 

Precisament, el juliol es planteja amb molts reptes castellers pels de la camisa verda. Ja han anunciat la intenció de portar el 4d9 sense folre a la diada del Pla de la Seu el proper dissabte 8 de juliol a Tarragona, si els assajos així ho confirmen. A més a més, des del principi de la temporada, els Castellers de Vilafranca han fixat en la diada de Vilanova (29 de juliol) l’actuació en la qual estrenar el primer castell de deu de la temporada.

 

Tot i aquests reptes, els Castellers de Vilafranca són prudents i reiteren que tot dependrà de com vagin els assajos. El seu cap de colla, Toni Bach, demana la implicació de tots els castellers en els assajos que queden per fer possibles els objectius. Per Bach, aquests propers assajos són “molt importants per assolir tot allò que ens hem plantejat”.