Els vilafranquins van descarregar tres castells de vuit davant del claustre de Sant Francesc

Td8f Nit Xarelo 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest dissabte a Vilafranca en el marc de la Nit dels Xarel·los organitzada pel Retaurant Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès. En una actuació en solitari, just davant del Claustre de Sant Francesc, els Castellers de Vilafranca van descarregar la Td8f, el 3d8, el 4d8, el 3d7 aixecat per sota, el 5d7, dos pilars de cinc i dos pilars de quatre.

 

Abans de començar la diada, els Verds van fer quatre pilars de quatre a dins del Claustre de Sant Francesc, en una imatge icònica per inaugurar oficialment la Nit dels Xarel·los.

 

Els Castellers de Vilafranca no actuaran enlloc aquest cap de setmana, tot i que el cap de colla, Ton Bach, hagi demanat que els dos assajos de la setmana són molt importants per la temporada. Seran aquest dilluns (20:00h) i dimecres (20:30h). El divendres, en motiu de la Revetlla de Sant Joan, els Castellers de Vilafranca no assajaran.

 

Pilars Claustre 2017