Els Verds organitzaran tres sessions molt diferents per tastar vins de tot tipus, amb una experiència enològica poc habitual

 tast de vins

 

Els Castellers de Vilafranca organitzaran tres sessions de tastos de vins a partir del dimarts 6 de juny. Les sessions seran una cada setmana i la temàtica variarà en els tres tastos. Les sessions seran a Cal Figarot, els dimarts 6, 13 i 20 de juny a partir de dos quarts de 9 del vespre. És una activitat oberta a tothom qui ho desitgi, encara que no siguin socis dels Verds. L’objectiu d’aquests tasts és introduir-se en el món dels vins i gaudir d’una experiència enològica diferents.

 

Cada tast estarà guiat per diferents especialistes en el món del vi i que, en la majoria dels casos, tenen alguna relació amb els Castellers de Vilafranca. La primera sessió (6 de juny) anirà a càrrec de Josep Ribas estarà centrada en els vins de Xerès. En aquest tast es coneixaran els vins particulars d’aquesta zona. La segona sessió (13 de juny) la dirigiran Sergi Castro i Carles Mata, de Bodegas Torres. En aquest cas, el tast es titularà “Vols jugar? Tast a cegues amb vins que us sorprendran”. La tercera i última sessió (20 de juny) estarà protagonitzada per Fèlix Garcia i Carles Marín “Mendi” i s’hi podran conèixer alguns vins elaborats amb varietats minoritàries.

 

Els tastos començaran a les 20:30h i les inscripcions es poden fer enviant un mail a social@castellersdevilafranca.cat . El preu de les inscripcions és de 10€ (15€ pels que no siguin socis dels Castellers de Vilafranca) i hi ha un preu especial de 25€ (NO socis, 40€) pel pack de les 3 sessions.