Els vilafranquins han fet dos castells de 9 en una mateixa diada per primera vegada a la temporada

4d9f Fires 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la diada castellera de les Fires i festes de maig a Vilafranca. Els vilafranquins han estrenat el primer 4d9f de la temporada. A més a més, han completat la diada amb el 3d9f i el 3d8 amb l’agulla. En la ronda de pilars, també han estrenat el pilar de set amb folre, un altre castell inèdit d’aquesta temporada en el món casteller. La diada d’aquest diumenge ha estat molt àgil, ja que s’ha desenvolupat ‘a l’antiga’, és a dir, sense cap ordre d’actuació preestablert.

 

En acabar la diada, els Verds han participat en el vermut que els Xicots de Vilafranca han ofert al seu local, a Cal Noi-Noi.

 

Els Castellers de Vilafranca no tenen actuació lla setmana que ve, tot i que tenen un assaig important aquest divendres, coincidint amb la celebració de la Shopping Night a Vilafranca. Els Verds, aprofitant l’ocasió, assajaran a la Plaça de la Vila el proper divendres 19 de maig, amb la intenció de preparar els peus dels grans objectius de la temporada.