Els Castellers de Vilafranca aprofitaran la celebració de les Fires i festes de maig per organitzar un vermut electrònic a Cal Figarot

 vermut electronic

 

Coincidint amb les Fires i festes de maig a la capital de l’Alt Penedès, els Castellers de Vilafranca organitzaran un vermut electrònic a Cal Figarot per aquest dissabte al migdia. El format recuperarà el nom de ‘Figatrònic’, que s’utilitzava fa uns anys per una festa de música electrònica a mitjans d’estiu. ‘El Figatrònic’ d’aquest cap de setmana comptarà amb la presència dels Dj’s ‘La Cara B DJ Set’ que, a partir de es dotze del migdia, estaran punxant al pati de la seu social de la colla vilafranquina. L’ambient dels vermuts electrònics és distès i ideal, per estar amb amics o en família, gaudint de la música electrònica sense les aglomeracions dels grans festivals d’aquest tipus de música.

 

El ‘Figatrònic’ serà possible gràcies a la col·laboració de la DO Penedès i Vermuts Miró (els vins i vermuts dels quals es podran beure durant l’activitat lúdica). A part de vi, vermut i qualsevol altra beguda, també s’habilitarà un servei de bar per comprar-hi tapes per acompanyar.

 

El ‘Figatrònic’ pretén ser un acte més per obrir les portes de Cal Figarot a tots els vilafranquins i seguir dinamtzant la seu social dels Castellers de Vilafranca durant els dies que no hi ha activitat castellera. Els Castellers de Vilafranca recomanen, un cop més, un cnsum moderat d’alcohol durant el ‘Figatrònic’ d’aquest dissabte.