El tast anirà a càrrec de ‘Barcelona Spirit Brands’, distribuïdora de licors i destil·lats Premium i de gamma alta amb seu a Vilafranca

tast de ginebres

 

 

Els Castellers de Vilafranca organitzaran un tast de ginebres a Cal Figarot aquesta propera setmana. El tast anirà a càrrec de ‘Barcelona Spirit Brands’, una empresa amb seu a Vilafranca que es dedica a distribuir licors i destil·lats de gamma alta. El tast serà aquest dimarts dia 16 a les 20:30h a la seu social dels Verds.

 

Aquesta experiència permetrà conèixer de primera mà els ingredients per crear gintònics exclusius amb cadascuna de les varietats de 5thGin. Precisament, l’empresa que impulsa aquest tast s’ha estrenat aquesta temporada com a patrocinador del Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi.

 

Les inscripcions tenen un cost de 5 euros (10 euros pels que no siguin socis dels Castellers de Vilafranca) i són limitades, ja que només hi ha 20 places disponibles. Per participar en aquest tast s’ha d’enviar un correu electrònic a social@castellersdevilafranca.cat. Si l’activitat té èxit, els Castellers de Vilafranca es plantegen repetir l’experiència més sovint.