Els Castellers de Vilafranca tornaran a organitzar quatre sessions musicals d’improvisació a la seva seu social

 Punts de trobada

 

Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de dinamitzar la seva seu social durant els dies que no hi ha activitat castellera (sobretot, dimarts i dijous). Així doncs, tornen a presentar el cicle quinzenal de quatre concerts de petit format al bar de Cal Figarot. Sota el nom “MusiCal Figarot” és un espai de creativitat musical en el qual, a partir d’una base instrumental tradicional, hi haurà espai per a la improvisació oberta a tothom qui ho desitgi espontàniament. Per tant, són unes ‘Jam Sessions’ participatives de música tradicional i amb un ambient distès i relaxat que permetrà gaudir de bona música mentre se sopa a Cal Figarot.

 

“MusiCal Figarot” se celebrarà els dijous a les deu del vespre, cada quinze dies, a partir d’aquest 27 d’abril i fins el 8 de juny al bar de la seu social dels Castellers de Vilafranca. La primera sessió serà aquest dijous i anirà a càrrec de Marcel Casellas (contrabaix), Oriol Pidelaserra (teclat) i Roger Martínez (saxo).

 

L’origen d’aquesta activitat el trobem al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia ara farà uns 20 anys. Actualment, aquests punts de trobada també se celebren a diferents ciutats catalanes: Sant Cugat del Vallès, alguns indrets de Barcelona, Esplugues de Llobregat, etc.

 

Aquestes són les dates i els músics que passaran per Cal Figarot:

Dijous 27 d’abril

 • Marcel Casellas (contrabaix)
 • Oriol Pidelaserra (teclat)

 • Roger Martínez (saxo)

Dijous 11 de maig

 • Iu Boixader (contrabaix)

 • Lluís Giménez (guitarra)

 • Ivó Jordà (gralla)

Dijous 25 de maig

 • Joan Tomàs (contrabaix)
 • Francesc Tomàs “Panxito” (Llaüt)

 • Quim Boix (flabiol)

Dijous 8 de Juny

 • David Miret (saxo i flabiol)

 • Marc del Pino (acordió diatònic)

 • Manu Sabaté (gralla)

 

musical figarot 2017