Els vilafranquins actuaran aquest diumenge a la Plaça de la Vila de Martorell

 martorellok

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge, un any més, en la Fira de Primavera que se celebra a la Plaça de la Vila de Martorell. Els vilafranquins ja han anunciat la intenció de repetir el 3d9f que van fer durant la Diada del Graller i aconseguir portar-lo a Martorell. L’objectiu dels Verds és repetir una actuació similar a la del Dia del Graller, però afegint-hi la dificultat de fer-ho lluny de Vilafranca.

 

La intenció dels Castellers de Vilafranca, doncs, és ajuntar el 3d9f, la Td8f i poder tornar a descarregar el pilar de 6. Pel cap de colla dels vilafranquins, Toni Bach, aquesta seria una bona manera de començar el segon tram de la temporada.

 

A diferència dels últims anys, els Castellers de Vilafranca actuaran amb dues colles més (Castellers d’Esparreguera i Castellers de Santpedor), i la diada començarà a les 17:30h. Els autobusos sortiran de Cal Figarot a les 16:45h.