Els vilafranquins actuaran aquest diumenge a la Plaça de Sant Joan

 Castellers Vilafranca completen del graller 1560454194 28495495 1000x665

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge, un any més, en el Dia del Graller que se celebra a la Plaça de Sant Joan. Els vilafranquins ja han anunciat la intenció de fer el primer 3d9f de la temporada, avançant-lo un mes i mig respecte al de l’any passat (que va ser al maig). En cas d’aconseguir-lo, el 3d9f dels Verds es convertiria en el més matiner de la història (Decennals del 2001, a banda).

 

Un dels objectius dels Castellers de Vilafranca d’aquest any és avançar els castells el màxim possible per arribar més forts que mai a Sant Fèlix, la gran cita de l’any. És per això que el cap de colla dels vilafranquins, Toni Bach, ha remarcat la importància de fer el 3d9f aquest diumenge. La intenció de Bach és acompanyar el 3d9f amb castells de la gamma de 8 i alguna altra possible estrena que es concretarà en l’assaig de divendres al vespre.

 

L’actuació dels Castellers de Vilafranca d’aquest diumenge serà en solitari, començarà a les 12 i s’anirà complementant amb les actuacions musicals dels diferents grups de gralles que participin en el Dia del Graller.