La colla actuarà en aquest important Congrés dimecres a la tarda

 congreso

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca participaran a l’acte inaugural del ‘XXVIII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Diabetes’ que tindrà lloc aquest dimecres al Palau de Congressos de Barcelona. L’actuació està prevista per les 7 de la tarda, tot i que la colla hi haurà de ser mitja hora abans. És per aquest motiu que els autocars de la colla sortiran de Vilafranca (Cal Figarot) a les 17:15h.

 

El Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Diabetis reuneix els professionals més importants en la lluita contra aquesta malaltia. Els Castellers de Vilafranca tornaran a Vilafranca a les 20:00h, per tal d’arribar puntualment a l’assaig habitual del dimecres a Cal Figarot, a les 20:30h.

 

Per a més informació sobre el Congrés, podeu consultar el seguent enllaç:

http://www.sedbarcelona2017.com/index.php