Els Verds reivindiquen el seu compromís amb els refugiats

concert per a les persones refugiades 2017 ACN 

Foto: Agència Catalana de Notícies

Els Castellers de Vilafranca han reafirmat, un cop més, el seu compromís per acollir les persones refugiades que fugen de la guerra. Per fer-ho, en aquesta ocasió, han participat en el ‘Concert per a les persones refugiades’ que aquest dissabte s’ha celebrat al Palau Sant Jordi. Conjuntament amb les altres colles de deu, els Castellers de Vilafranca han completat un 4d7 i un pilar de 5 a la meitat de l’espectacle.

 

D’aquesta forma, com a representants del món casteller, les colles han reivindicat a les institucions que obrin les fronteres i deixin entrar aquells qui fugen dels seus països per motius polítics. En un concert multitudinàri i retransmès en directe pels principals mitjans de comunicació catalans, el castell conjunt inèdit de les 4 colles ha estat un dels moments més emotius i esperats de la nit, carregat de simbolisme i visualment molt plàstic.