L’Assemblea va aprovar la gestió de la colla

Assemblea 2017

Els Castellers de Vilafranca van celebrar aquest divendres l’Assemblea anual Ordinària de la colla. Per primera vegada, l’Assemblea s’ha fet al Fòrum Berger Balaguer, per fer-la més còmode pels socis i castellers que hi assisteixen. Concretament, més de 200 socis i castellers van participar en l’Assemblea, una de les més multitudinàries dels últims anys.

 

Aquesta és la primera Assemblea Ordinària del mandat encapçalat per Toni Bach i Joan Badell com a cap de colla i president, respectivament. Tots els vicepresidents dels Castellers de Vilafranca van fer una valoració de la temporada 2016, coincidint que ha estat un èxit en tots els aspectes, però sent crítics amb les coses que encara queden per millorar. Durant l’Assemblea es van presentar els comptes anuals i la memòria del 2016, que els socis van aprovar per unanimitat. L’Assemblea també va servir per presentar el projecte de la nova xarxa d’assaig -innovadora en molts sentits- i la nova imatge gràfica de la colla, que va quedar aprovada per majoria absoluta. A més a més, també es va comunicar el canvi en la Secretaria de la colla i la vicepresidència Institucional que, per motius laborals, han optat per deixar el càrrec.

 

En l’àmbit més tècnic, el cap de colla, Toni Bach, va felicitar a tots els castellers per la feina ben fet al llarg dels últims mesos i va avisar que la que està apunt de començar serà una temporada igual d’exigent que la del 2016. Bach també va explicar el calendari de la colla, que enguany, seguirà la mateixa línia que l’any passat amb pics d’intensitat molt marcats seguits de, com a minim, una setmana de descans total. Segons l’equip tècnic aquesta és una fórmula que ha funcionat aquesta temporada i, per tant, volen seguir potenciant.

 

Durant l’Assemblea, el cap de colla també va anunciar que els assajos comencarien el proper 20 de febrer. Per la seva banda, el president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, va explicar que la colla està treballant en dos viatges internacionals que encara estan pendents de confirmació i dels quals es donaran més detalls les properes setmanes.