El torneig s’ha celebrat a Cornellà aquest cap de setmana

torneig intercasteller 2017

 

Els Castellers de Vilafranca han participat aquest cap de setmana en la setzena edició del Torneig Intercasteller de Futbol Sala que s’ha celebrat a Cornellà. L’equip que ha representat els Verds s’ha proclamat subcampió després de guanyar tots els partits menys la final (1-2). L’últim partit va ser contra la Colla Vella, que va ser la guanyadora del torneig.

 

L’ambient del torneig va ser molt menys hostil que en altres ocasions, quan els Castellers de Vilafranca havien denunciat crits ofensius i xiulets, en un context que es presumeix amateur i lúdic. En aquest cas, doncs, l’actitud del públic va ser molt més positiva.

 

Els Castellers de Vilafranca és la colla que té més títols de l’Intercasteller de Futbol Sala, concretament, 5. L’últim va ser l’any passat.