El torneig serà aquest cap de setmana a Cornellà

alt

 

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest cap de setmana a la 16a edició del Torneig Casteller de Futbol que tindrà lloc a Cornellà. El torneig, que aquest any l’organitzen els Castellers de Cornellà, es desenvoluparà entre dissabte i diumenge i comptarà amb la presència d’unes 1.500 persones. En el cas de participar en les següents fases eliminatòries, l’equip vilafranquí podrà arribar a jugar fins diumenge al migdia, quan tindrà lloc la final del  que també es coneix com a Torneig Intercasteller.

 

L’equip dels Castellers de Vilafranca vol alçar per sisena vegada el títol del torneig i col·laborar a crear una bona relació amb les altres colles del món casteller, un dels objectius generals d’aquesta competició.

 

El Torneig Casteller de Futbol és un acte obert a tot el públic que ho desitgi. De fet, la colla fa una crida a tothom per anar a animar l’equip durant el cap de setmana amb samarretes i bufandes identificatives. Dissabte a les 08:15h sortirà un autobús des de l’estació d’autobusos de Vilafranca per anar cap a Cornellà a recolzar els participants i tornarà diumenge després de l’entrega de premis.

 

Els responsables de la colla que organitzen aquesta sortida demanen que, en la mesura del possible, els castellers que vulguin utilitzar l’autobús -o tinguin qualsevol altre dubte- ho confirmin a l’Alba Obiols (690 106 626).