El torneig l’organitza, un any més, la Colla Vella i aplega als equips de 15 colles castelleres

 intercasteller basquet

 

Els Castellers de Vilafranca participaran un any més en el Torneig Intercasteller de Bàsquet que organitzen per tercera vegada a la capital de l’Alt Camp la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Un equip de la colla vilafranquina participarà en la jornada ludico-esportiva que tindrà lloc aquest dissabte al Pavelló Xavi Tondo de la població vallenca.

 

L’equip dels Castellers de Vilafranca participarà en el torneig intercasteller conjuntament amb altres equips de 14 altres colles, com per exemple, els Xiquets de Tarragona, els Xics de Granollers, els Castellers de la Vila de Gràcia o l’organitzadora Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els partits es disputaran a partir de les 11 del matí i l’organització preveu que la final es disputi a les vuit del vespre.