Els vilafranquins celebraran aquest dissabte el sopar de final de temporada de la colla

sopar final de temporada

 

Els Castellers de Vilafranca celebraran aquest dissabte al vespre el tradicional sopar de final de temporada, per celebrar l’exitós any casteller. La vetllada començarà a les 9 del vespre, amb l’obertura de les portes de la Nau de Cal Figarot i proseguirà amb l’inici del sopar (a dos quarts de deu).

 

Durant el sopar es projectaran diversos vídeos resum de la temporada i s’entregarà el reconeixament dels Castellers Socarrel, un dels premis més consolidats i històrics del món casteller. També s’atorgarà el Premi a la Fidelitat Castellera. A més a més, també s’obsequiarà a la canala de la colla. En el sopar hi participaran, entre d’altres, l’alcalde de Vilafranca -que hi intervindrà en els discursos institucionals- i uns 700 comensals.

 

Com a novetat, aquest any, els Castellers de Vilafranca col·laboraran durant el sopar amb l’ONG Pallapupas, venent nassos de pallassos a l’entrada de la Nau de Cal Figarot (al preu d’un euro més la voluntat). Els diners recaptats aniran destinats a ajudar aquesta organització que fa riure els nens hospitalitzats. Amb aquesta inisiativa, els Castellers de Vilafranca consoliden el seu compromís social.

 

Un cop acabat el sopar i la celebració posterior, la festa seguirà a Cal Figarot amb un Ball per a tots els públics a càrrec de Morena Tradipatxanga.