El motiu: ser els guanyadors del Concurs de Castells de Tarragona Recepció Puigdemont 1

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dilluns a la tarda els Castellers de Vilafranca. En una recepció al Palau de la Generalitat, Puigdemont es va entrevistar amb una delegació de la colla vilafranquina, en motiu de la consecució del darrer Concurs de Castells de Tarragona.

 

Els Castellers de Vialfranca van oferir al President una figura del 3d10fm i el segon volum del llibre de la història de la colla. Els vilafranquins també van portar al Palau el trofeu del Concurs i la faixa d’honor. L’Equip Directiu i el Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca es van reunir amb el President Puigdemont en el seu despatx, per fer-li constar el compromís de la colla amb el país. Just després, els Castellers de Vilafranca van completar un pilar de 5 al Pati dels Carruatges.

 

Puigdemont també va passar una estona xerrant i fotografiant-se amb alguns dels membres dels Castellers de Vilafranca.

 

En el següent enllaç, podeu descarregar-vos les fotografies de la recepció:

https://plus.google.com/+PilarTorresiCastells/posts/RWpuXRpYtVZ

 

 Recepció Puigdemont 3

 

 

Recepció Puigdemont 2