Carles Puigdemont es reunirà amb la colla vilafranquina al Palau de la Generalitat

generalitat

 

Els Castellers de Vilafranca visitaran dilluns que ve el President de la Generalitat, Carles Puigdemont. El Molt Honorable els rebrà a partir de les 7 de la tarda al Palau de la Generalitat i es reunirà amb una representació de la colla, on es tractaran diversos temes relacionats, entre d’altres, amb el compromís de la institució vilafranquina amb el país.

 

En acabar aquesta breu reunió, els Castellers de Vilafranca faran un pilar de 5 al Pati Gòtic, en la presència del President Puigdemont. Els castellers que hi vulguin anar -per protocol, només podran ser uns 70-, s’hauran de posar en contacte amb els responsables de la colla per conformar la llista definitiva que hi podrà anar o a través d’un formulari online que els Verds faran circular a nivell intern.