Els vilafranquins van descarregar quatre castells de gamma extra per tancar la millor temporada de la història

4de9 Tots Sants 2016

 

Els Castellers de Vilafranca han acabat la temporada de la millor manera: completant una actuació històrica a la Plaça de la Vila, convertint-se en la 3a millor diada de la història. Els Verds van començar la jornada descarregant el 3d10fm en la primera ronda. El de Tots Sants va ser el sisè 3d10fm que els vilafranquins descarreguen aquesta temporada, una fita que mai abans havia aconseguit cap altra colla.

A continuació, els Castellers de Vilafranca van intentar el 4d10fm però, després de tres peus desmuntats i haver de passar ronda, els vilafranquins van optar pel 3d9fa. El domini dels Verds en aquesta construcció és total, i van saber treballar-lo fins al final. El de dimarts va ser el setè 3d9fa que descarreguen aquesta temporada, superant el rècord que van registrar els mateixos vilafranquins l’any passat.

 

Els Castellers de Vilafranca van acabar les tres rondes de castells amb el 4d9 sense folre, un castell que no descarregaven des de l’any 2013 i que va convertir-se en un dels moments més eufòrics de la diada. Els vilafranquins van concloure la magnífica actuació amb el Pd8fm, aconseguint així descarregar quatre castells de gamma extra en la mateixa diada.

 

Amb la diada de Tots Sants, els vilafranquins tanquen la que ha estat la millor diada de la història. Han descarregat fins a set castells de deu pisos, mantenint i millorant els registres de tot el ventall casteller. A més a més, els dos objectius principals de la temporada (fer els millors castells de Sant Fèlix i guanyar el Concurs) han estat completats amb èxit.

 

3de10fm Tots Sants 2016