Els organitzadors del Fòrum preparen un col·loqui sobre aquest castell, coincidint amb el 20è aniversari de la primera temptativa

 4de10fm Tots Sants 1996

 

Els Castellers de Vilafranca i el Fòrum Ramonet organitzen una nova edició d’aquesta organització creada per difusió i el debat casteller. Aquest dissabte, a les 16:30h, se celebrarà un col·loqui per conèixer tots els secrets i els detalls tècnics del 4d10fm. Aquesta xerrada coincidirà amb la celebració del 20è aniversari del primer cop que es va portar a plaça, per Tots Sants de l’any 1996 de la mà dels Castellers de Vilafranca.

 

La nova edició del Fòrum Ramonet serà a Cal Figarot i comptarà amb la presència d’alguns representants dels equips tècnics que han aconseguit descarregar el 4d10fm en altres colles castelleres. Hi haurà membres de la Colla Vella, els Minyons de Terrassa i, també, de la colla vilafranquina.

 

El col·loqui permetrà conèixer les diferents maneres de les quals s’ha provat aquest castell i les conclusions que se n’han tret al llarg d’aquests vint nys des del primer intent. A més a més, també es podrà saber qui i com es va plantejar el primer intent de castell de deu amb responsables tècnics de l’any 1996.