Els Castellers de Vilafranca l’estrenaran aquest diumenge al Kubrick

 xangai

 

Els Castellers de Vilafranca estrenaran aquest diumenge el documental “Els Verds a la Xina”, un testimoni audiovisual del què va suposar portar tota la colla al gegant asiàtic el passat novembre. En el documental produït per Punt TV es pot conèixer com van viure els vilafranquins aquesta experiència a l’altra punta del món. La projeccció d’estrena és oberta a tothom i tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia al Cinema Kubrick.

 

El documental, a part de les entrevistes in situ, comença amb la millor actuació de la història fins el moment (Tots Sants 2015) i ho enllaça amb el principi del viatge a la Xina, l’endemà mateix. A part del dia a dia, i les actuacions que els Verds van realitzar a Xangai, també es pot observar la relació establerta entre a colla vilafranquina i els Xiquets de Hangzhou en la visita a la seva fàbrica.

 

Després de la projecció al Kubrick, els Castellers de Vilafranca han organitzat un vermut electrònic al Cal Figarot amb preus populars per a tothom.