Els vilafranquins van completar la desena torre de la nou de la temporada

Td9fm Sitges 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Sitges, coincidint amb la diada del Patrimoni al Cap de la Vila de la població del Garraf. Els Verds hi han descarregat la desena Td9fm de la temporada. Tot i la possibilitat de pluja, la jornada va desenvolupar-se amb total normalitat i agilitat (malgrat ser un total de 5 colles). Els vilafranquins també van descarregar el 3d9f i el 4d9f, tot pensant en pujar-los un pis més per Tots Sants, el proper 1 de novembre.

 

Els Castellers de Vilafranca van acabar l’actuacióo amb el pilar de 7 descarregat. La colla vilafranquina afronta l’última setmana de temporada amb un objectiu clar: compltar els dos castells de deu a la Plaça de la Vila.

 

3d9f Sitges 2016