Els vilafranquins tenen la intenció d’intentar el 4d9fa aquest dissabte

4de9fa Sitges 2010

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a Sitges amb la intenció de portar-hi algun castell de Gamma Extra. En concret, volen estrenar un castell quue aquesta temporada no han intentat: el 4d9fa. Els vilafranquins volen portar-lo a Sitges per ampliar el ventall casteller d’aquesta magnífica temporada.

 

L’actuació serà a les 18:00h (autobusos a les 17:15h des de Cal Figarot), al Cap de la Vila i els vilafranquins estaran acompanyats de la Colla Jove de Sitges, els Castellers de Cornellà, els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de les Roquetes. Es tracta d’una actuació molt important per consolidar els castells i agafar confiança de cara al gran objectiu final de la temporada: Tots Sants, on els Verds volen descarregar els dos castells de 10 per primer cop a la Plaça de la Vila, la Plaça Més Castellera.

 

Els Castellers de Vilafranca tenen Assaig General aquest divendres a les 21:30h i 3 la setmana que ve (dilluns, dimecres i divendres).

 

1920x1080 actuacio regular sitges