Celebrem la consecució de l’11è Concurs!

2016-10-05T23:00:00+01:005 Octubre 2016|Notícies castelleres|0 Comments
Els Castellers de Vilafranca celebraran la consecucio de l’11è Concurs de la seva història aquest dissabte 

mail celebracio concurs castells web

 

 

Els Castellers de Vilafranca van guanyar aquest passat diumenge el Concurs de Castells de Tarragona. Així doncs, aquest dissabte celebraran questa consecució amb una festa per a tots els públics. Al llarg de la tarda, a partir de les 5, hi haurà inflables i xocolatada per als més petits. Totes les activitats seran gratuïtes i a la Plaça de la Vila, amb accés obert per a tots els qui ho desitgin.

 

La festa continuarà amb un concert de la Sidral Brass Brand a la plaça més castellera, a partir de les 11 de la nit, que la seguirà una actuació del Dj Hurtu. Durant la tarda, la gent es podrà fotografiar amb els 11 trofeus del Concurs de Castells que els Castellers de Vilafranca han guanyat al llarg de la seva història. A més a més, es podrà comprar la samarreta commemorativa (al preu especial de 8 euros) i a la mitja part del concert es reviuran els millors moments del Concurs de dissabte amb un vídeo resum projectat a la pantalla.

Deixa un comentari