Els vilafranquins descarreguen per primer cop el 4d10fm i aconsegueixen l’11è Concurs de la seva història

4de10fm Concurs 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca van guanyar aquest diumenge el Concurs de Castells de Tarragona. Ho van fer per onzena vegada a la seva història (vuitena ocasió consecutiva). Els Verds van aconseguir un dels Concursos més ajustats i emocionants dels ultims temps, amb la Colla Vella com a màxim rival casteller. Els Castellers de Vilafranca, finalment (i per més de 2.000 punts de diferència amb la colla vallenca), van convertir-se en campions.

 

Per aconseguir-ho, els vilafranquins van descarregar el primer 4d10fm de la seva història en la tercera ronda del Concurs. A més a més, també van completar el 3d0fm (en la primera ronda) i van carregar la Td8 sense folre (aquesta, en dues ocasions, per intentar descarregar-la). Aquesta es considera la millor diada de la història del Concurs de Castells. Els Castellers de Vilafranca han agraït la col·laboració de tots aquells vilafranquins, penedesencs i simpatitzants que van ffer pinya amb la colla i també han volgut felicitar el comportament de l’afició verda, respectuós en tot moment.