Els vilafranquins tenen l’objectiu d’aconseguir el Concurs més ajustat i espectacular de la història

alt

 

 

Els Castellers de Vilafranca volen guanyar el Concurs de Castells de Tarragona. Enguany, serà un dels certàmens més ajustats i renyits de la història, ja que les altres colles castelleres també arriben en un moment molt bo de forma. Tot i això, els Castellers de Vilafranca tornen a ser els favorits per revalidar el títol. Els quatre 3d10fm descarregats aquesta temporada i els nombrosos castells amb manilles completats enguany es converteixen en garantia pel Concurs.

 

Els Verds es plantegen una actuació on portaran els dos castells de deu (el 3d10fm i el 4d10fm) i la Td8 sense folre. Els vilafranquins també porten en cartera castells com el 4d9 sense folre o l’inèdit 3d9 sense folre, així com el 3d9fa.

 

Per garantir que aquests castells arribin a la Tarraco Arena Plaça amb condicions, els Castellers de Vilafranca demanen a tots els vilafranquins, penedesencs i aficionats que s’acostin aquest divendres (21:30h) a Cal Figarot per ajudar-los en l’assaig. En acabar l’assaig especial de divendres, hi haurà entrepans de pernil salat per tothom i cervesa i es repartiran samarretes verdes per a tothom qui vulgui fer pinya. Així doncs, els Verds també animen a tothom a anar amb ells a Tarragona el dia del Concurs, aquest diumenge. Els busos per anar al Concurs amb els Castellers de Vilafranca sortiran de davant de Cal Figarot a tres quarts de vuit del matí, i seran gratuïts per a tots aquells qui vagin a Tarragona a fer pinya amb els Verds.