Els Verds actuaran aquest cap de setmana al Prat i a Vilafranca i no descarten el 3d10fm

 stmiquel

 

 

Els Castellers de Vilafranca ja pensen en el Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà el proper diumenge dia 2 d’octubre. Abans, però, aquest cap de setmana tenen una doble cita castellera i, sobretot, un assaig molt important el divendres. A partir del de divendres, tots els assajos es converteixen en especials, tenint en compte que queden 10 dies pel Concurs. Així doncs, el de divendres és clau per poder revalidar el títol i els Castellers de Vilafranca demanen a tothom que hi assisteixi. Per altra banda, dissabte a la tarda, els Verds actuaran al Prat, en una diada on els castells de 9 pisos serviran per consolidar els troncs.

 

El diumenge al migdia, els Castellers de Vilafranca actuaran a la capital de l’Alt Penedès conjuntament amb els Moixiganguers d’Igualda i la Jove de Sitges. En aquesta diada, els Verds es plantegen tornar a intentar el 3d10fm si són prou castellers. Així doncs, no descarten fer el cinquè intent de 3d10fm de la temporada. L’actuació servirà per celebrar Sant Miquel (patró de la colla) i començarà a les dotze del migdia a la Plaça Constitució. En acabar la diada, els Castellers de Vilafranca tornaran a organitzar la Ronda Vermut, a Cal Figarot, amb les colles convidades i amb la col·laboració de Vermuts Miró.

 

Precisament, pel dia de Sant Miquel, el dijous 29 de setembre, els Castellers de Vilafranca han organitzat una sèrie d’activitats al voltant de la celebració. La jornada començarà a les set de la tarda amb una actuació a la residència Inglada Via, que celebra el seu centenari. Després, a partir de les 8, hi haurà la missa patronal a la Basílica de Santa Maria i, posteriorment, a les 9 del vespre, l’alpinista Ferran Latorre (simpatitzant de la colla vilafranquina) farà una xerrada al VINSEUM oberta a tothom qui ho desitgi. En acabar, hi haurà un pica-pica a Cal Figarot.

 

El cap de colla dels Verds, Toni Bach, i el president, Joan Badell, han remarcat la importància d’aquests últims assajos abans del Concurs i també de les actuacions prèvies. Demanen la implicació de tothom per “aconseguir un dels Concursos més igualats de la història i el més espectacular”.

 

1920x1080 actuacio regular ELPRAT

A3 actuacio Sant Miquel