Els vilafranquins van descarregar el quart 3d10fm de la temporada

 3de10fm Tarragona 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca segueixen en la bona línia de la temporada i, el passat diumenge, en la diada del primer diumenge de Festes, van descarregar un altre 3d10fm, el quart de la temporada i el cinquè consecutiu de la colla. Després de completar el castell de deu en la primera ronda, els Verds van descarregar el 3d9fa (de moment, és l’única colla que l’ha completat), la Td9fm i el Pd8fm. D’aquesta forma, van realitzar una excel·lent diada castellera, amb 4 castells de Gamma Extra.

 

Els Castellers de Vilfranca tenen com a proper objectiu una doble cita castellera aquest cap de setmana: dissabte al Prat i diumenge a Vilafranca, per celebrar Sant Miquel. Tot i això, els Verds ja pensen en el Concurs de Castells de Tarragona. Per aquest motiu, tots els assajos a partir d’ara, ja estan considerats assajos generals i l’equip tècnic de la colla ja els considera imprescindibles.