Els vilafranquins actuaran en la Diada del Primer Diumenge de Festes amb la intenció d’aconseguir un castell de deu pisos

 3d10 verds

Foto: Tarragona21

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a Tarragona, en el marc de les festes de Santa Tecla. Els Verds volen descarregar el 4t 3d10fm de la temporada per seguir en la línia establerta per l’equip tècnic: fer-ne tants com sigui possible per arribar als punts claus de la temporada amb garanties (en aquest cas, el proper punt àlgid és el Concurs). És per això que els Castellers de Vilafranca volen portar el 3d10fm a Tarragona, una ciutat que encara no n’ha vist mai cap de descarregat, ja que el que van intentar els Verds l’any passat va quedar en carregat.

 

Els Castellers de Vilafranca demanen, doncs, la implicació de tots els vilafranquins per aconseguir aquesta gesta i poder arribar en les millors condicions tècniques el dia del Concurs de Castells. L’últim assaig que marcarà la Diada de Santa Tecla serà aquest divendres a partir de les 21:30h a Cal Figarot on, a part del 3d10fm, també es farà una bona prova de 4d10fm.

 

Després de la diada de diumenge, els Castellers de Vilafranca podran dinar, per 5€, a Tarragona. Tot i això, per facilitar les coses a aquells qui no puguin, hi haurà busos que tornaran just després de la diada i busos que tornaran després del dinar.