Els vilafranquins completen una magnífica Festa Major amb dos castells de 10 i quatre Gammes Extra

 4de10fm Sant Fèlix 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca acaben la Festa Major amb un balanç més que positiu. Després dels èxits aconseguits al Catllar i l’Arboç (entre altres, un 3d9fa, dues Td9fm, dos Pd8fm i un 3d10fm), els vilafranquins encaraven ‘la més típica’ amb un gran objectiu: aconseguir dos castells de deu pisos en la diada de Sant Fèlix. I així ho van fer.

 

Els Castellers de Vilafranca van aconseguir carregar, per primera vegada a la seva història, el 4d10fm. Va ser durant la diada de Sant Fèlix, i després de descarregar el 3d10fm (el tercer de la temporada) i el 3d9fa (de moment, un castell, que només els Verds han descarregat). La colla vilafranquina va acabar la diada més important de l’any, descarregant el pilar de 8 amb folre i manilles. Amb aquests castells, i tot i que la resta de colles va estar a un nivell excepcional, els Castellers de Vilafranca van aconseguir completar la millor actuació del dia.

 

Aquests dies, els Castellers de Vilafranca també han actuat per la Vigília de Sant Fèlix (amb el 3d9f, 4d8a, Td8f i pilar de 6) i per Sant Ramon (3d9f, 4d8a, Td8f).

 

Castellers de Vilafranca – Diada de Sant Fèlix:

3d10fm

3d9fa

4d10fm(c)

Pd8fm