La colla vilafranquina té dos assajos molt importants aquesta setmana

 

4d10fm

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca afronten aquests últims dies abans de la Festa Major de Vilafranca amb algunes cites castelleres molt destacades. La primera, els assajos: aquest dimecres, a partir de les 20:30h, a Cal Figarot i divendres, a la Plaça de la Vila (21:30h).

 

Els Castellers de Vilafranca també tenen una dobla cita castellera el cap de setmana: dissabte a la tarda al Catllar, i diumenge al migdia a l’Arboç. Precisament, a la plaça del Baix Penedès, els vilafranquins hi volen fer el 3d10fm, per preparar amb garanties els dos castells de deu pisos per Sant Fèlix.

 

L’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca segueix apostant per intentar dos castells de deu pisos el dia 30 d’agost, i per això expliquen que és imprescindible la presència de tots els castellers i simpatitzants aquests últims dies abans de ‘la més típica’.