Els vilafranquins han completat dos cops aquest gamma extra en una setmana

 

3d8ps Gràcia 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Gràcia, a la Festa Major d’aquest barri barceloní. Els vilafranquins van descarregar el segon 3d8 aixecat per sota de la seva història. Els Verds també van completar dos castells més de 9: el 3d9f i el 4d9f. Els Castellers de Vilafranca van acabar la diada amb el pilar de 7 amb folre.

 

El següent objectiu dels vilafranquins és el cap de setmana previ de la Festa Major i, com no pot ser d’altra manera, els dies de ‘la més típica’. Els Castellers de Vilafranca volen descarregar el 3d10fm a l’Arboç i demanen la implicació de tots. Aquest divendres, faran l’assaig especial a la Plaça de la Vila, on volen acabar de concretar els detalls per fer el 3d10fm i el 4d10fm.

 

Castellers de Vilafranca – Gràcia:

3d9f (1a ronda)

3d8ps (2a ronda)

4d9f (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)