La colla vilafranquina ha actuat a Cal Figarot i a La Bisbal durant aquest cap de setmana

 

3de8xs La Bisbal 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han tingut una doble cita aquest llarg cap de setmana: en el XXXIè aniversari de Cal Figarot i a La Bisbal. Els Castellers de Vilafranca van completar una jornada històrica a la plaça del Baix Penedès, en descarregar per primer cop (i al primer intent) a la seva història el 3d8 aixecat per sota. A La Bisbal, els Verds també van descarregar el 3d9fa (de moment, només l’han aconseguit ells), el 4d9f i el Pd7f.

 

El dissabte els Castellers de Vilafranca van celebrar el XXXIè aniversari de la seu social de la colla i per fer-ho, van organitzar una diada amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els Verds van descarregar el 3d9f, el 4d9f i la Td8f. A més a més, els vilafranquins van fer una prova del 4d10fm fins al pis de sisens que va generar molt bones expectatives de futur. En acabar, es va celebrar una nova edició de la Ronda de Vermut i un concert amb ‘Dalman&Co’ i Dj. Patata.