Els vilafranquins completen la millor diada que vista mai a Les Santes de Mataró

 3de9fa Mataró 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar diumenge al migdia a Mataró, en la diada castellera de Les Santes. Els penedesencs van completar una excel·lent diada, estrenant el primer 3de9fa d’aquesta temporada, un castell que van haver de descarregar al límit. Aquesta construcció segueix sent patrimoni dels Castellers de Vilafranca, ja que cap altra colla l’ha aconseguit descarregar. Tot i no poder coronar la Tde9fm en la primera ronda, els penedesencs van completar la bona diada amb el 3de9f, el 4de9f i el pde8fm. Amb aquests 4 castells, els Castellers de Vilafranca van aconseguir la millor diada que s’ha fet mai a Les Santes i la millor que ha vist mai Mataró.

 

Els Verds ja comencen a pensar en el següent objectiu: descarregar el 3de10fm aquest dissabte a Vilanova. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, explicava que segueix en peu aquesta intenció i que, per aconseguir-ho, ara sí, s’havia d’implicar tothom al 100%: castellers, aficionats, vilafraqnuins, penedesencs i tothom qui vulgui donar un cop de mà. És per aquest motiu que la colla assajarà dilluns a les 20:00h, dimecres a les 20:30h i divendres a les 21:30h. L’assaig de divendres serà un ASSAIG ESPECIAL de deu pisos i es prepararan diverses sorpreses perquè Cal Figarot presenti l’aspecte de les millors jornades.

  

 

 

Castellers de Vilafranca – Les Santes (Mataró):

 

iTde9fm; 3de9f (1a ronda)

 

3de9fa (2a ronda)

 

4de9f (3a ronda)

 

Pde8fm (ronda de pilars)

 

 

Pde8fm Mataró 2016