Els vilafranquins van descarregar la quarta Tde9fm i van completar el pde8fm

 Tde9fm Altafulla 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda a Altafulla, en la primera de les dues diades castelleres del cap de setmana al Baix Gaià. Els penedesencs van completar la que es va convertir en la millor diada que s’ha completat mai a la població tarragonina. Els Verds van descarregar el 3de9f, la Tde9fm (la quarta de la temporada) i el 4de9f. Per acabar, la diada els Castellers de Vilafranca van carregar el Pde8fm.

 

La diada a Altafulla va estar condicionada pel retard d’una hora i mitja en l’inici. El motiu d’aquest retard va ser la falta d’ambulàncies i va impedir que els Castellers de Vilafranca intentessin el 3de9fa que volien portar a plaça el dissabte.

 

 

Castellers de Vilafranca – Altafulla:

 

3de9f (1a ronda)

 

Tde9fm (2a ronda)

 

4de9f (3a ronda)

 

Pde8fm(c) (ronda de pilars)

 

 

Pde8fm Altafulla 2016