Els vilafranquins actuaran aquest cap de setmana a Altafulla i Torredembarra

 

IMGP2706

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca tenen una doble cita castellera aquest cap de setmana. Dissabte a la tarda (a les 18:00h) actuaran a la diada castellera d’Altafulla i diumenge a la tarda (també a les 18:00h), faran castells a Torredembarra. L’objectiu dels Verds és seguir fent els castells emmanillats (Tde9fm i Pde8fm) per poder encarar el repte principal d’aquest juliol: descarregar el 3de10fm a Vilanova (30 de juliol).

 

Els Castellers de Vilafranca també es plantegen fer un pas més en les seves aspiracions castelleres d’aquesta temporada i no descarten intentar el 3de9fa al llarg d’aquest cap de setmana. Per aconseguir-ho, els vilafranquins reclamen a tot el gruix de la colla i aficionats vilafranquins i penedesencs que els facin costat a la colla i que s’impliquin en l’assaig de divendres i en les dues actuacions del cap de setmana.

 

1920x1080 altafulla

 

1920x1080 torredembarra