Els Castellers de Vilafranca animen a tothom qui ho vulgui a participar amb ells a la Festa Major dels Petits

 Castellera COLLA JOVE XIQUETS VILAFRANCA 1423667777 23916793 1024x576

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca obren la possibilitat que tothom qui ho vulgui pugui participar amb ells a la diada castellera de la Festa Major dels Petits que tindrà lloc el dia 1 de setembre. Per fer-ho, es demanarà cert compromís i s’assajarà els divendres de 20:30h a 21:30h a Cal Figarot. L’activitat és oberta a tothom i recomenada també als membres més menuts de la coolla vilafranquina (però no obligatòria).

Els Castellers de Vilafranca també tenen la intenció que tot el jovent de la colla s’impliqui en aquesta activitat que culminarà el dia 1 de setembre al migdia amb una diada castellera a la Plaça de la Vila com ja es va fer l’any passat.

Per altra banda, els Castellers de Vilafranca també han modificat els assajos de canalla coincidint amb les vacances escolars dels nens i nenes. Els més petits comencen a assajar al mateix temps que la resta de la colla: dilluns a les 20:00h, dimecres a les 20:30h i divendres a les 21:30h.