Els vilafranquins també van completar la tercera Tde9fm de la temporada

 Pde8fm Pla de la Seu 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda al Pla de la Seu, davant de la catedral de Tarragona, en una diada de Gamma Extra en la qual els vilafranquins van descarregar-hi la tercera Torre de 9 amb folre i manilles i, a més a més, van estrenar-hi el pilar de 8 amb folre i manilles. Amb la intenció dels Verds de fer el 3de10fm a Vilanova el proper 30 de juliol, l’objectiu és clar: fer tants castells amb folre i manilles com sigui possible per anar practicant l’estructura. Els vilafranquins també van descarregar el 4de9f i el 3de9f, dos castells que repeteixen habitualment i que ja presenten certa seguretat d’execució.

 

La següent cita del juliol és dissabte que ve a Altafulla i diumenge a Torredembarra. Els vilafranquins es plantegen seguir consolidant els castells amb manilles i no descarten la possibilitat de portar a plaça el 3de9 amb folre i agulla. Els Castellers de Vilafranca també actuaran a Mataró el proper 24 de juliol.

 

Per tots aquests motius, els Castellers de Vilafranca fan una crida als castellers, als vilafranquins, als penedesencs i a tots aquells aficionats al món casteller a anar als assajos de la colla durant aquest mes de juliol per poder aconseguir els objectius marcats. Els assajos seran, com sempre, el dilluns (20:00h), el dimecres (20:30h) i el divendres (21:30h). També se celebraran dos assajos especials de 10 durant el mes de juliol: seran el dia 22 i el dia 29 i, en acabar, hi haurà menjar i beure per tothom i algun sorteig per tots els assistents.

 

Castellers de Vilafranca – Pla de la Seu (Tarragona):

4de9f (1a ronda)

Tde9fm (2a ronda)

3de9f (3a ronda)

Pde8fm (ronda de pilars)

 

Tde9fm Pla de la Seu 2016