Per aconseguir-ho, demanen la màxima implicació de tothom als assajos i a les actuacions del juliol

 torre vilanova web

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca encaren el juliol casteller amb un objectiu final: descarregar el 3de10fm a Vilanova el 30 de juliol. Els Verds es plantegen un juliol de màxims per poder arribar en condicions a l’objectiu de 10 pisos al final del mes. Volen portar la Tde9fm i el Pde8fm al màxim de places possibles per anar treballant l’estructura de peu, folre i manilles necessària també pel castell de 10. Els Verds es van plantejar el 3de10fm a Vilanova pel fet de ser una població propera a Vilafranca en la qual podria anar un bon gruix de castellers. A més a més, el cap de colla dels vilafranquins, Toni Bach, recordava que volen convertir la diada a Vilanova en un moment àlgid de la temporada perquè, com ja estava programat des de l’inici, la colla farà vacances durant la primera setmana d’agost.

 

Un altre dels motius principals per descarregar el 3de10fm a Vilanova és la possibilitat d’encarar el 4de10fm per la diada de Sant Fèlix. Així doncs, l’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca considera que, avançant terminis, es podria focalitzar més la feina en aquests dos castells.

 

La següent cita del juliol és aquest dissabte a la tarda (18:30h) al pla de la Seu (Tarragona), on els Castellers de Vilafranca volen intentar la Tde9fm i el Pde8fm, si l’assaig de divendres va bé. Els vilafranquins també actuaran aquest juliol a Atafulla i Torredembarra (16 i 17 de juliol) i a Mataró (24 de juliol). Al llarg del mes, els Castellers de Vilafranca també volen estrenar el 3de9fa i anar consolidant els troncs de les estructures bàsiques de 9.

 

Per tots aquests motius, els Castellers de Vilafranca fan una crida als castellers, als vilafranquins, als penedesencs i a tots aquells aficionats al món casteller a anar als assajos de la colla durant aquest mes de juliol per poder aconseguir els objectius marcats. Els assajos seran, com sempre, el dilluns (20:00h), el dimecres (20:30h) i el divendres (21:30h). També se celebraran dos assajos especials de 10 durant el mes de juliol: seran el dia 22 i el dia 29 i, en acabar, hi haurà menjar i beure per tothom i algun sorteig per tots els assistents.

 

actuacions juliol news 600x900