El reportatge explica el fet casteller a través d’una enxaneta dels vilafranquins

 BBC forces of nature

 

 

 

La BBC emetrà el proper dilluns a les 9 del vespre (hora britànica) un reportatge sobre el fet casteller en el qual els Castellers de Vilafranca en seran els protagonistes. Concretament, la televisió britànica explicarà què són els castells a través de la Carla Olivella, una de les enxanetes de la colla vilafranquina.

 

El reportatge es va enregistrar durant el cap de setmana del Concurs de Castells de Tarragona de l’any  2014 i facilita moltes dades interessants i curiositats relacionades amb el món casteller. La història també narra com viu l’enxaneta i el seu entorn aquesta activitat i acaba amb la consecució del Concurs de Tarragona per part dels Verds.

 

El reportatge que emetrà la BBC s’inclou en un cicle anomenat “Forces of nature” i que s’allargarà fins al 25 de juliol cada dilluns a la mateixa hora. A la pàgina web de la televisió pública britànica ja es pot veure un avançament de què serà el reportatge que ha preparat la BBC:

 

http://www.bbc.co.uk/taster/projects/forces-of-nature-the-universe-in-a-snowflake