Els vilafranquins van descartar finalment repetir la Tde9fm que ja havien descarregat a Sant Quintí

 4de9f Arboç 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda a l’Arboç, en l’onzena diada dels Minyons de l’Arboç. La colla vilafranquina hi va seguir consolidant els castells de 9, descarregant el 4de9 amb folre i el 3de9 amb folre. A més a més, els Verds també van completar el 4de8 amb l’agulla i el pilar de 7 amb folre. Aquest pilar, precisament, estrenava el terç i el quart i, per tant, li afegia certa dificultat.

 

Tot i que ho havien anunciat, els Castellers de Vilafranca van preferir no intentar la Torre de 9 amb folre i manilles a l’Arboç i esperar a El Vendrell per tornar-la a provar. La diada també comptava amb la presència de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Bordegassos de Vilanova i els amfitrions.

 

La següent jornada castellera dels Castellers de Vilafranca serà a El Vendrell el dissabte 2 de juliol, però abans, els vilafranquins tenen diversos compromisos. Els Verds seguiran assajant els dies habituals per preparar el tram fort de la temporada, uns assajos que l’equip tècnic considera claus i que, per tant, anima a tothom a assistir-hi.

 

Castellers de Vilafranca – L’Arboç:

4de9f (1a ronda)

3de9f(id); 3de9f (2a ronda)

4de8a (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)