Els vilafranquins van participar a les Festes del barri del Poble Nou

 3de9f Tívoli 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar divendres a la nit al Parc del Tívoli. La colla vilafranquina hi va descarregar el 3de9 amb folre, convertint el Tívoli en una plaça de 9. Els Castellers de Vilafranca van actuar-hi en el marc de les festes del barri del Poble Nou. Els Verds també hi van descarregar el 5de8, el 3de8 amb l’agulla i el pilar de 6.

 

Un cop acabada l’actuació, l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou es va comprometre a posar una placa al Parc del Tívoli que commemori el primer castell de 9 descarregat en aquest espai. A més a més, l’Associació va convidar públicament a la colla perquè hi tornessin l’any que ve.

 

Castellers de Vilafranca – Parc del Tívoli:

5de8 (1a ronda)

3de9f (2a ronda)

3de8a (3a ronda)

Pde6 (ronda de pilars)