Els vilafranquins van descarregar la Tde9fm més matinera de la història

 Tde9fm Sant Quintí 2016

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar ahir a la tarda a Sant Quintí de Mediona i hi van estrenar el primer castell de gamma extra de la temporada. Els vilafranquins van descarregar la Torre de 9 amb folre i manilles, un mes abans respecte a la de l’any passat. Les importants proves durant els assajos van tenir un resultat a plaça i reafirmen el bon inici dels Verds aquesta temporada. El punt àlgid de la diada va ser la torre, però els Verds també van completar el 4de9f, el 3de9f i el pilar de set amb folre. Amb els de Sant Quintí, ja són 701 els castells de 9 o superiors que han descarregat els Castellers de Vilafranca. 

 

L’actuació, emmarcada en el cap de setmana del Campus Joan Amades, va comptar amb la presència dels vilafranquins i els Castellers de Berga, que van carregar la seva primera torre de 7. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, es va mostrar molt satisfet de la feina feta a Sant Quintí, tant pel primer gamma extra com per seguir treballant i consolidant els castells de 9.

 

La setmana que ve, els Castellers de Vilafranca actuaran a l’Arboç dissabte a la tarda.

 

3de9f Sant Quintí 2016

 

Castellers de Vilafranca – Sant Quintí:

4de9f (1a ronda)

Tde9fm (2a ronda)

3de9f (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)