El Banc de Sang i Teixits es desplaçarà a la seu dels Castellers de Vilafranca per dur a terme una campanya de donació de sang i plasma

 sang 006 1

 

Cal Figarot acollirà una vegada més un equip del Banc de Sang i Teixits perquè aquest reculli les donacions de sang de tots aquells majors d’edat que ho desitgin. En aquesta ocasió, a part de la donació de sang, també es podrà donar plasma, un component sanguini molt important per la fabricació de medicaments.

 

La donació de sang i/o plasma serà el proper dilluns dia 30 de maig a la tarda a la seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. L’horari serà de 17h a 21:30h. Com que el procés de donació de plasma és una mica més llarg que el de la sang, és necessari que els donants d’aquest component demanin cita prèvia. Així doncs, tothom qui estigui interessat a donar plasma, pot contactar amb el Banc de Sang i Teixits per tal que se li assigni una hora concreta.