Els Castellers de Vilafranca organitzen un campus d’estiu per nens de 1r de primària fins a 2n d’ESO

campus verds

 

 

Els Castellers de Vilafranca realitzaran aquest estiu la primera edició del ‘Campus els Verds’ conjuntament amb Campus Kids Club, una empresa especialitzada en aquest tipus d’esdeveniments. El casal d’estiu serà entre el 27 de juny i el 15 de juliol i està destinat als nens i nenes d’entre 1r de primària i 2n d’ESO. El Campus es portarà a terme a Cal Figarot i combinarà salut i lleure, seguint la filosofia de la colla i de l’empresa. L’horari establert és de 9:00h a 13:00, però hi haurà la possibilitat d’ampliar l’horari oferint menjador i servei d’acollida al matí.

 

Cada setmana del Campus es treballarà un valor diferent, relacionat amb la filosofia castellera: la força, l’equilibri i el valor. Es realitzaran tot tipus d’activitats: jocs de pistes, esports, sortides amb bicicleta, trekking, piscina, etc. A part de tractar-se d’un campus solidari (ja que col·labora amb pallassos de l’hospital), el ‘Campus els Verds’ incentivarà la pràctica d’activitat física, el desenvolupament de l’autonomia personal i el potenciament dels hàbits higiènics i alimentaris.

 

Els socis dels Castellers de Vilafranca obtindran un descompte econòmic en la inscripció al Campus. Per obtenir més informació o fer la inscripció es pot visitar el web: www.campuskidsclub.com. A més a més, es farà una reunió informativa per resoldre qualsevol dubte el dia 27 de maig a les cinc de la tarda. La trobada serà a les oficines del Campus Kids Club, al Carrer Eugeni d’Ors número 2.