Els vilafranquins descarreguen el primer 4de8 amb l’agulla de la temporada

 

 4de8a figarot

 

Els Castellers de Vilafranca van inaugurar diumenge al migdia la primera fase de les obres de Cal Figarot i ho van fer amb una diada castellera. Els vilafranquins van descarregar el primer 4de8 amb l’agulla de la temporada i, a més a més, van completar el 3de8, la Tde8 amb folre i el pilar de sis. Per concloure la jornada, els Verds van fer una prova de 3de10 amb folre i manilles fins al pis de quints, que els va servir per començar a treballar aquest castell.

L’actuació va comptar amb la participació dels Castellers de l’Alt Maresme i els Castellers del Prat, que van descarregar diversos castells de sis. La jornada va començar amb l’homenatge als 4 anys de mandat de Pere Almirall, penjant el seu retrat a la galeria de caps de colla dels Castellers de Vilafranca. Aquest moment també va servir per reunir els darrers caps de colla en una instantània històrica i pel record.

 

Un cop acabada la jornada castellera, els Castellers de Vilafranca van repartir un vermut popular per tots els assistents, iniciant així la ‘5a Ronda’, un espai on compartir sensacions i comentar com ha anat la diada amb els castellers de les altres colles, amb un to amistós i cordial.

Els Castellers de Vilafranca actuaran diumenge que ve al migdia a Sants, una diada on tenen la intenció d’encarar nous reptes. Això dependrà, però, dels assajos d’aquesta setmana: dilluns a les vuit, dimecres a dos quarts de nou i divendres a dos quarts de deu.

 

 

3de8 figarot